Gipswanden

Direct een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact op!


Neem contact op

Gipswanden


Bent u op zoek naar een oplossing voor die koude buitenmuur, het creëren van extra kantoorruimte of een extra slaapkamer op de zolder? Met een scheidingswand in de vorm van een metal stud wand is dat een eenvoudige klus.

Metal stud gipswand
Over het algemeen denkt men bij een gipswand aan een regelwerk of frame van hout waar gipsplaten tegenaan gipsplaten geschroefd. Deze platen worden daarna met een stuclaag afgewerkt en eventueel daarna met behang of verf. Maar het hout kun je ook vervangen door speciale stalen profielen, vandaar de naam metal stud; “metalen dragers”

Het nadeel van een houten regelwerk is het de bewerkelijkheid en ook wel de hogere kosten. Hout is over het algemeen een duur product, vooral als het van goede kwaliteit moet zijn. Een voordeel van een houten frame kan zijn dat deze enige verticale belasting kan verdragen mits de constructie stevig genoeg is. Een metal stud gipswand daarentegen mag niet verticaal worden belast als dragende constructie voor bijvoorbeeld een verdiepingsvloer.

Snelle oplossing
Een metal stud gipswand is een strakke en snelle oplossing. Of u nu een ruimte wil indelen in kleinere ruimten die als kantoor gaan worden gebruikt of een scheidingswand wil plaatsen. U kunt zelfs met een metal stud gipswand een natte ruimte als douchegelegenheid creëren door de toepassing van speciale gipsplaten en afwerking. Metal stud wanden kunnen echt overal worden geplaatst, ook in combinatie met andere wand- en plafondsystemen.


Waarom JRM Afbouw

  • Gratis offerte op maat
  • Gecertificeerde schilders
  • Garantie op schilderwerk
  • Professioneel advies
  • Hoogwaardige producten

Neem vooral een vrijblijvend contact met ons op voor advies of offerte

Neem contact op

Bel of mail ons voor vrijblijvend advies