Latex spuiten

Direct een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact op!


Neem contact op

Latex spuitwerk


Het plafond schilderen of spuiten?
De plafonds of wanden in de woning wilt u opnieuw laten schilderen? Neem dan eens het spuiten van latexverf in overweging in plaats van het ouderwetse schilderen. Latex spuiten gaat tegenwoordig namelijk veel sneller. Dit kan zelfs wel tot drie keer sneller zijn als schilderen met een roller of kwast. Bovendien is het niet alleen een snelle manier om verf aan te brengen maar ook om dit op een streeploze manier te doen. Dat komt doordat u geen last heeft van de aanzet van de rol. Hierdoor zijn er verschillende manieren om verf aan te brengen op de plafonds en/of wanden. Lees alles over hoe u het plafond of de muur naar tevredenheid en met een goed eindresultaat kunt behandelen.

Voor- en nadelen van schilderen
Door de muren van uw woning te verven krijgt het gehele interieur een nieuwe en frisse uitstraling. Het verven van wanden en een plafond is geen gemakkelijk klus. Het is daarom dan ook aan te raden om dit te laten uitvoeren door een ervaren vakman zoals een schilder. Zo bent u ervan verzekerd dat de correcte materialen gebruikt worden. Het schilderen wordt eigenlijk altijd gedaan met een verfroller. Een voordeel hiervan is dat er nauwkeurig gewerkt kan worden echter kost dit anders dan met het spuiten veel meer tijd. Doordat het schilderen meer tijd kost is hiervan de prijs per m2 ook hoger. Ook is een nadeel van schilderen dat je de kans loopt om de aanzet, banen en structuur van de roller te blijven zien.

Er zijn naast de stuclagen met reliëf ook lagen waarbij het stucwerk juist zo glad mogelijk gemaakt wordt. Soms wordt er ook olie gebruikt om deze muren af te werken en is het stukwerk geschikt voor vochtige ruimtes zoals in de badkamer. Benamingen van dit soort typen stucwerk verschillen nogal. Vraag daarom uw stucadoor naar de mogelijkheden.


Waarom JRM Afbouw

  • Gratis offerte op maat
  • Gecertificeerde schilders
  • Garantie op schilderwerk
  • Professioneel advies
  • Hoogwaardige producten

Neem vooral een vrijblijvend contact met ons op voor advies of offerte

Neem contact op

Bel of mail ons voor vrijblijvend advies